Vochtwerk

Iedereen vind Lekkende kelders of natte kruipruimtes een ramp. Het erge is nog dat de kelder dan niet gebruikt kan worden omdat er water in staat of alles is nat en wat er in de kelder wordt opgeslagen gaat binnen de kortste keren schimmelen.

Het volgende probleem is een te hoge luchtvochtigheid in de verblijfsruimtes van het gebouw. Een te hoge luchtvochtigheid vanaf zo’n 60% is erg slecht voor de constructie maar ook voor de mensen die er in leven of werken.

Problemen zoals schimmelplekken op muren en schilderwerken, het wegrotten van houten balken, lekkende doorvoeren en lekkende scheuren in constructies en dergelijke geven meer overlast dan u denkt. Voor de mensen die er in leven/werken kan het namelijk gezondheidsklachten veroorzaken zoals: astma, reuma, bronchitis of het krijgen van stijve spieren. Het is dus erg belangrijk om deze problemen goed en blijvend op te lossen. De luchtvochtigheid moet naar een leefbaar niveau gebracht worden en het probleem moet bij de bron worden aangepakt.

Om nou een goed en verstandig advies te krijgen kunt u het best uzelf laten voorlichten door een van onze experts. DEMASO VASTGOEDZORG kan all uw problemen onderzoeken, vaststellen en verhelpen.

[Gallery not found]